زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رییس جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

«وحید آقاپور» بازیگر سریال «شریک جرم» کیست؟ + بیوگرافی | از «چک برگشتی» تا «جوکر» و «شریک جرم»

  • کد خبر: ۱۹۹۵۴۵
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
«وحید آقاپور» بازیگر سریال «شریک جرم» کیست؟ + بیوگرافی | از «چک برگشتی» تا «جوکر» و «شریک جرم»
وحید آقاپور که این روز‌ها با سریال‌های شبکه نمایش خانگی «شریک جرم» و «مگه تموم عمر چند تا بهاره» در خانه‌ها و با فیلم «سرهنگ ثریا» مهمان سینماهاست، متولد ۱۳۵۷ در شهر ری و اصالتاً اهل آذربایجان شرقی و ترک زبان است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید آقاپور در سال ۱۳۵۷ در شهر ری متولد شد، وی اصالتاً اهل آذربایجان شرقی و ترک زبان بوده و بازیگر است. فوق‌لیسانس کارگردانی نمایش از دانشکده سینما تئاتر است، از تئاتر شروع کرده و حالا در سینما و تلویزیون فعالیت دارد و متأهل است.

زندگینامه

وحید آقاپور در ۱۲ خرداد سال ۱۳۵۷ در شهر ری (محله‌ شاه عبدالعظیم(ع)) به دنیا آمد، او اصالتاً اهل آذربایجان شرقی و ترک زبان است. مجید آقاپور عموی او، یکی از شهدای جنگ ایران و عراق است، او در رشته هنر در دانشگاه تحصیل کرد و در مقطع فوق‌لیسانس کارگردانی نمایش از دانشکده سینما تئاتر فارغ‌التحصیل شد. کار خود را ابتدا از تئاتر شروع کرده و اکنون در سینما و تلویزیون فعالیت دارد.

وی فعالیت حرفه‌ای خود را در سال ۱۳۷۶ وقتی ۱۹ ساله بود از فرهنگسرای بهمن تهران با نمایش هاپوخان شروع کرد. دو سال بعد یعنی در سال ۱۳۷۸ با نمایش عروسکی «خورشید در آتش» به عنوان عروسک‌گردان وارد این عرصه شد و تجربه‌هایی به‌دست آورد و سال ۱۳۸۴ به عنوان کارگردان و بازیگر ظاهر شد و برای اولین بار نمایش «دو دلقک و نصفی» را در جشنواره تئاتر فجر روی صحنه برد.

در سال ۱۳۸۷ در ۳۰ سالگی برای اولین بار با تله‌فیلم «خوشبختی» به کارگردانی بهروز شفیعی جلو دوربین رفت و در سال ۱۳۸۹ با فیلم «پذیرایی ساده» به کارگردانی مانی حقیقی وارد سینما شد.

اولین تجربه‌اش در تلویزیون در سال ۱۳۹۰ سریال «چک برگشتی» به کارگردانی سیروس مقدم بود. او پس از ۷ سال با سریال «لحظه گرگ و میش» در زمستان ۱۳۹۷ دوباره به تلویزیون بازگشت. آقاپور در سال ۱۳۹۶ در مجموعه‌ عروسکی «سوغات جنگل» به کارگردانی امیر سلطان احمدی و داریوش کفایی ایفای نقش کرد. او در سال ۱۳۹۹ بار دیگر با مانی حقیقی همکاری و در فیلم «تفریق» بازی کرد.

فیلم «آوا» به کارگردانی صدف فروغی یکی دیگر از تجربه‌های سینمایی وحید آقاپور است. او در فیلم «اکسیدان» هم ایفای نقش کرد. آقاپور با حضور در فصل دوم برنامه جوکر فضایی تازه را تجربه کرده است.

او تاکنون در بسیاری از تئاتر‌ها و عروسک گردانی‌ها ایفای نقش کرده است.

ازدواج

وحید آقاپور در ۲ مرداد سال ۱۳۸۲ در ۲۵ سالگی با مریم داننده‌فرد، بازیگر تئاتر و تلویزیون ازدواج کرد.

افتخارات 

جایزه اول بازیگری مرد از چهارمین جشنواره نمایشنامه‌های کوتاه دانشگاه تهران

جایزه دوم بازیگری مرد از چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر دانشجویان

جایزه دوم بازیگری مرد از پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر دانشجویان کشور‌

جایزه‏ دوم بازیگری مرد از اولین جشنواره پارودی‌

جایزه‏ اول بازیگری مرد از چهارمین جشنواره تئاتر کانون‌های نمایش شهرداری تهران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->